Logo
Print this page

«Μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια»

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θεοδοσιάδη μετά την ήττα της Κέρκυρας από τα Χανιά.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Νίκος Θεοδοσιάδης, δήλωσε τα εξής μετά την ήττα (4-0) της ομάδας του από τα Χανιά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων για τη δίκαιη νίκη. Νομίζω ότι πληρώσαμε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Σε καμιά στιγμή δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει σχετικά. Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη και πολύ ποιοτική ομάδα. Επειδή κιόλας έχω δει όλες τις ομάδες, η ομάδα των Χανίων είναι μία από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή όσον αφορά την αγωνιστική της φόρμα.

Για μας, δεν αποτελεί δικαιολογία ότι έπαιξαν σήμερα έξι καινούριοι ποδοσφαιριστές, σίγουρα θέλει χρόνο και δουλειά ν’ αφομοιώσουν αυτά που ζητάω, αλλά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε παιδαριώδη λάθη, τα οποία ένας ποιοτικός και έμπειρος αντίπαλος τα εκμεταλλεύεται κι έτσι βγαίνεις εντελώς έξω από το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις αλλαγές που κάναμε και την αλλαγή που είχαμε στο σχηματισμό μας βελτιώσαμε λίγο την εικόνα μας, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, αλλά όταν ένα παιχνίδι έχει γίνει ήδη 3-0 καταλαβαίνετε ότι κατεβάζει και ο αντίπαλος τον ρυθμό. Το ζητούμενο για μας από ‘δω και πέρα είναι να δουλέψουμε, αφού έχουμε τελειώσει και με την προσθήκη των καινούριων παικτών -θέλουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες- να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει στην ιστορία αυτής της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 23:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr