Νέες ενεργοποιήσεις στην Κέρκυρα

Η επτανησιακή ομάδα πρέπει να διακανονίσει εντός τριών ημερών οφειλές προς Κουτζαβασίλη, Βίλα και Γρομητσάρη.

Η μία «καμπάνα» μετά την άλλη ηχεί στην Κέρκυρα. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι αν εντός τριών ημερών δεν διακανονιστούν οφειλές προς τους Φώτη Κουτζαβασίλη, Εμιλιάνο Βίλα και Χρήστο Γρομητσάρη, τότε θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης εννέα βαθμών.

Αναλυτικά: «Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φώτιου Κουτζαβασίλη του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 321/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 149/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμιλιάν Βίλα του Μικέλ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 319/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 151/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Γρομητσάρη του Σωτηρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 323/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 150/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep