Logo
Print this page

Ενεργοποίηση ποινών για την Κέρκυρα

Διορία τριών ημερών στην Κέρκυρα να διακανονίσει οφειλές προς Σανδραβέλη, Θεοδωράκη και Τουράμ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε πως η Κέρκυρα έχει διορία τριών ημερών να διακανονίσει οφειλές προς τους Δημήτρη Σανδραβέλη, Δημήτρη Θεοδωράκη και Τουράμ. Διαφορετικά θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης εννέα βαθμών. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 138/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Σανδραβέλη του Ευθυμίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 339/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 139/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Θεοδωράκη του Βασιλείου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 337/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Ροτζέριο Κονσεϊσάο Ντο Ροζάριο του Εντμούντο κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 324/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 22:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr