«Το αποτέλεσμα είναι άδικο»

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε ότι η Κέρκυρα αδικείται από την ήττα στην Καλαμαριά.

Ούτε με τον Απόλλωνα Πόντου κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Κέρκυρα, η οποία για την 6η αγωνιστική της Super League 2 ηττήθηκε 1-0. Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της, Λεωνίδας Βόκολος, πάντως, έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα. Αρχικά είπε:

«Ηταν ένα παιχνίδι με δύο ομάδες ουραγούς, σε μια δύσκολη χρονιά και για τους δύο. Εμείς έχουμε νέα και άπειρα παιδιά, ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι αλλά και κάθε αγωνιστική. Σταθήκαμε με μεγάλη αξιοπρέπεια, το αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα μου, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο όπως και σε άλλα ματς. Ο Απόλλων Πόντου ήταν πιο τυχερός στις λεπτομέρειες και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια, εμείς συνεχίζουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε».

Για το γεγονός πως πιστεύει ότι η ομάδα του ήταν άτυχη:
«Ο Απόλλων είχε μια ελεγχόμενη κατοχή, χωρίς να έχει ιδιαίτερες ευκαιρίες, και εμείς είχαμε κάποιες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα. Για την προσπάθεια των παικτών μου, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω».

Για την αποβολή του Τσιμπούκα:
«Σαφώς και έπαιξε ρόλο, όταν έχεις τόσο παιχνίδι μπροστά σου και παίζεις με δέκα παίκτες, παίζει ρόλο. Ο Απόλλωνας παρά την βαθμολογική του θέση που δείχνει άλλα, έχει ποδοσφαιριστούς πολύ ικανούς και έμπειρους και μπορεί να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια».

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep