Νέες ενεργοποιήσεις για Κέρκυρα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ενεργοποίηση ποινών για την Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα θα πρέπει να έρθει σε διακανονισμό για τα χρέη προς τους Αντώνη Αναστασίου και Χρήστο Γρομητσάρη, προκειμένου να μην της επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε τα εξής:

«Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 121/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Αντωνίου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Παράσχου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 276/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 124/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ του Σωτηρίου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 264/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep