Ενεργοποίηση και επιβολή ποινών

Ενεργοποιήσεις και επιβολή ποινών ανακοίνωσε για την Κέρκυρα το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε ενεργοποίηση και επιβολή ποινών για την Κέρκυρα, αναφορικά με οφειλές προς τους Μαρτίν Ρόλε, Γιώργο Παμλίδη, Παναγιώτη Λινάρδο, Δημήτρη Σανδραβέλη και Δημήτρη Θεοδωράκη. Με αυτούς τους παίκτες πρέπει να γίνει άμεσα διακανονισμός.

Αναλυτικά:

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 126/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μάρτιν Ρόλλε (Martin Rolle) του Ρούμπεν Ζουάν (Ruben Juan), υπηκόου Ιταλίας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 286/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 127/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Γεώργιου Παμλίδη του Λαζάρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 285/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 128/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λινάρδου του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 306/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Σανδραβέλη του Ευθυμίου,, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 339/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Θεοδωράκη του Βασιλείου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 337/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep