Καμία αφαίρεση για Κέρκυρα!

Το FL News αποκαλύπτει τη συμφωνία της Κέρκυρας με τους 10 πρώην. Ποιο ποσό διεκδικεί ο Τάσος Βενέτης.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (06/10) πρώτο το FL News παρουσίασε το ρεπορτάζ που αφορούσε στις οφειλές της Κέρκυρας προς τον Κωστάκη Αρτυματά, αλλά και τι υποστήριζε ο δικηγόρος του, Βαγγέλης Χατζηιωάννου. Βάσει, λοιπόν, του περιβάλλοντος του Κύπριου ποδοσφαιριστή προέκυπτε η αφαίρεση βαθμών, καθώς οι Φαίακες είχαν προθεσμία διακανονισμού μέχρι την Παρασκευή (05/10). Τα δεδομένα, ωστόσο, ήταν διαφορετικά παρότι μία ημέρα μετά πολλά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τη σχετική είδηση.

Όπως αποκαλύπτει το FL News, η ομάδα του Ιονίου ήρθε σε συμφωνία όχι μόνο με τον Αρτυματά, αλλά και με τους υπόλοιπους εννέα ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών. Πρόκειται για τους Κούρο, Στέλιο Κρητικό, Κολοβούρη, Αντέτζο, Μυτίδη, Σιόντη, Αποστολίδη, Αθανασόπουλο και Βέρτζο. Όλοι τους συναίνεσαν στις προτάσεις της ΠΑΕ, γι' αυτό και τη Δευτέρα (07/10) δεν ανακοινώθηκε καμία ποινή εις βάρος της.

Με τον τρόπο της, λοιπόν, η Κέρκυρα απέφυγε την αφαίρεση βαθμών και πλέον πρέπει να φανεί συνεπής όχι μόνο απέναντι στους προαναφερθέντες, αλλά και σε όσους ακολουθούν. Εννοείται ότι στο νησί του Ιονίου περιμένουν πώς και πώς την υπογραφή της τηλεοπτικής σύμβασης για να προχωρήσουν στην εκχώρηση των εσόδων.

88.000 ευρώ ο Βενέτης

Τη Δευτέρα (07/10), πάντως, εκδικάστηκε μία ακόμα προσφυγή σε βάρος της Κέρκυρας. Πρόκειται γι' αυτή του Τάσου Βενέτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία, το ποσό που διεκδικεί ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι 88.000 ευρώ. Από πλευράς «κυανέρυθρων» δεν παραστάθηκε ουδείς...

Last modified onΤρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep