Παρασκευή... ενεργοποιήσεων

Έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (04/10) έχει προθεσμία διακανονισμών η Κέρκυρα με 10 πρώην ποδοσφαιριστές της που έχουν στα χέρια τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών.

Εκχώρηση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ήταν η πρόταση της Κέρκυρας στους ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών. Ωστόσο, λύση στο θέμα της σύμβασης με την ΕΡΤ δεν έχει βρεθεί, ενώ τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πλέον επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα, οι Φαίακες έχουν προθεσμία έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (04/10) να έρθουν σε συμφωνία διακανονισμού με 10 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Σιόντη, Αρτυματά, Αντέτζο, Μυτίδη, Αθανασόπουλο, Στέλιο Κρητικό, Κολοβούρη, Βέρτζο, Κούρο, Αποστολίδη και Κολοβούρη.

Η ομάδα του Ιονίου είχε διορία τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την κοινοποίηση των αποφάσεων για να διακανονίσει το χρέος. Ο κανονισμός σε διαφορετική περίπτωση προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών για κάθε περίπτωση, διεξαγωγή του επόμενου αγώνα (στην προκειμένη περίπτωση αυτού της πρεμιέρας) και νέα διορία πέντε εργάσιμων, ώστε αυτοί να επιστραφούν. Έτσι, έως την Παρασκευή (04/10) θα πρέπει η ΠΑΕ να κλείσει τα μέτωπα για να αποφύγει το μοιραίο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep