Η 20άδα της Κέρκυρας

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με το βάρος του -3 να την ακολουθεί η Κέρκυρα ανοίγει την αυλαία στο πρωτάθλημα της Super League 2 το Σάββατο (28/09, 16.00). Αντίπαλός της στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας και κοινό τους σημείο το γεγονός ότι αμφότεροι δεν έχουν πάρει άδεια.

Ο τεχνικός Λεωνίδας Βόκολος άφησε εκτός αποστολής τους Γκίτση, Τσάνη, Μπαμίογλου, Νικολούδη, Ντε Νίκολο, Γκασίδη, Αμαραντίδη και στη διάθεσή του είναι οι: Παγκράτης, Κολιοφούκας, Γενιτσαρίδης, Νικολάου, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Παυλής, Γεωργακόπουλος Κ., Γεωργακόπουλος Π., Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Βουτσελάς, Νγκαν, Βλάχος, Λεπενιώτης.

Οι αρχηγοί, όπως ανακοινώθηκε θα είναι οι Κρητικός, Κ. Γεωργακόπουλος, Γενιτσαρίδης, Πιαστόπουλος. Με αφορμή, τέλος, τη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ η ΠΑΕ ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΕΑΚ Κέρκυρας:

«Η διοίκηση της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διοίκηση του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας για την συμβολή της ως προς την γρήγορη επίλυση του ζητήματος της ρύθμισης των εκκρεμοτήτων της ομάδας απέναντι στο Ε.Α.Κ.Κ. και την λήψη των απαραίτητων εγγράφων για την αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α.».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep