Βόκολος στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου. Βοηθός ο Ίσσαρης, αθλητικός διευθυντής ο Αντωνάκος και συνεργάτης ο Μπονόβας.

Τη διοικητική λύση εκ των έσω βρήκε η Κέρκυρα και το Σάββατο (10/08) ανακοίνωσε την πρόσληψη προπονητή. Όπως αναμενόταν, αυτός είναι ο Λεωνίδας Βόκολος που θα έχει συνεργάτη του τον Νίκο Ίσσαρη.

Ο 49χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Εθνική Παίδων το 2010. Ακολούθησε η Νέων και το 2011 ανέλαβε βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών. Έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και το 2016 βρέθηκε στον πάγκο του Παναιγιαλείου για εννέα παιχνίδια (1-3-5).

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα.

Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep