Logo
Print this page

«Τον συνέλαβαν λόγω βίζας»

Ο Εμιλιάνο Βίλα της Κέρκυρας διεκδικεί χρήματα και για πρόστιμο που του επιβλήθηκε, γιατί δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας. Εκδικάστηκε και του Αναστασίου.

Χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα μας αγωνιζόταν ο Εμιλιάνο Βίλα με τη φανέλα της Κέρκυρας. Αυτό αποκαλύφθηκε στην εκδίκαση της προσφυγής του τη Δευτέρα (10/06) στην ΠΕΕΟΔ. Μάλιστα, διεκδικεί πλην των οφειλομένων και 2.400 ευρώ από πρόστιμα που επιβλήθηκαν στον ίδιο και τη σύζυγό του. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

«Ο Εμιλιάνο Βίλα δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής, αφού προηγουμένως είχε κάνει γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί 24.212 ευρώ. «Ήταν υποχρεώση της ΠΑΕ να φροντίσει για την άδεια παραμονής του. Στις 14 Μαΐου πήγε να φύγει από τη χώρα και τον συνέλαβαν κιόλας», συνέχισε και τόνισε ότι παρά τις διαρκείς επαφές με τα γραφεία της ομάδας, οι «κυανέρυθροι» δεν έβγαλαν ποτέ βίζα στον ίδιο και τη σύζυγό του.

Το αίτημά του, πάντως, δεν αναμένεται να γίνει αποδεκτό από την ΠΕΕΟΔ, με τον πρόεδρο Βασίλη Ανδρόνικο να ρωτά, γιατί ο Βίλα ζητά να του επιδικαστεί το πρόστιμο και της συζύγου του, λέγοντας: «Μην το τραβάμε...»

Ο νομικός της Κέρκυρας, Αργύρης Λίβας κατέθεσε ένσταση αναρμοδιότητας, λέγοντας ότι δεν προβλέπεται από τον κανονισμό και από το συμβόλαιο ότι η ομάδα έχει υποχρεώση να χορηγεί τα νομιμοποιητικά έγγραφα στον ποδοσφαιριστή. Όταν η έδρα ρώτησε πώς ο Βίλα αγωνιζόταν, ειπώθηκε ότι δεν απαιτείται βίζα.

Σε ό,τι αφορά στην προσφυγή του Αντώνη Αναστασίου, η μητέρα του που κατέθεσε ως μάρτυρας ανέφερε ότι του οφείλονται 11.704 ευρώ.

@ Σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενείται στην εφημερίδα «Live Sport».

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2019 14:25
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr