«Τον εξαπάτησε η Κέρκυρα»!

Ο δικηγόρος του Κωστάκη Αρτυματά, Βαγγέλης Χατζηιωάννου κατήγγειλε την Κέρκυρα ότι έβαζε χρήματα στον πελάτη του και τα έπαιρνε ξανά πίσω.

Τον Δεκέμβριο το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε κάνει δεκτή την ανταίτηση της Κέρκυρας και είχε αποφασίσει όπως ο Κωστάκης Αρτυματάς εξοφληθεί σε τέσσερις δόσεις το ποσό των 47.713 ευρώ. Τον Ιανουάριο ο Κύπριος απέσυρε το αίτημα ενεργοποίησης όταν πληρώθηκε την πρώτη δόση, όμως την Τετάρτη (22/05) το επανήλθε. Ο λόγος; Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, η ΠΑΕ έβαζε τα χρήματα στον λογαριασμό του και αμέσως τα έπαιρνε πίσω!

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο νομικός εκπρόσωπος του Αρτυματά αρχικά χαρακτήρισε το θέμα πολύ σοβαρό και ζήτησε την επιβολή των αυστηρότερων ποινών που προβλέπει το άρθρο 16β. του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών (απαγόρευση μεταγραφών, αποβολή ή υποβιβασμός). Όπως είπε:

«Πληρώθηκε την πρώτη δόση από την Κέρκυρα. Η ΠΑΕ ερχόταν επαφή μόνο με εμένα και μου έστελνε τις καταβολές από την τράπεζα. Η 2η, η 3η και 4η όμως φέρεται ότι πληρώθηκε. Όταν καταβλήθηκε η 4η δόση ο ποδοσφαιριστής πήγε στην τράπεζα να ζητήσει την κατάσταση του λογαριασμού και προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι μόνο η πρώτη δόση είχε μπει στον λογαριασμό του. Έχω και τα απαραίτητα έγγραφα που τα αποδεικνύουν. Τι έκανε; Τα έβαζε και τα έπαιρνε πίσω! Αυτό γίνεται μέσω e-banking. Στέλνεις τα λεφτά, την απόδειξη και σε πέντε λεπτά ανακαλείς την πληρωμή.

Η βαθμολογία έχει πλέον επικυρωθεί. Περίμεναν να λήξει το πρωτάθλημα... Τον εξαπάτησαν και τον παραπλάνησαν. Πολλές φορές οι απατεώνες κάνουν την πονηριά και βάζουν τα χρήματα την Παρασκευή που έχουν valeur. Η μεταφορά φερόταν ότι έγινε στη Eurobank. Θα σας προσκομίσω έγγραφο από την τράπεζα ότι τα χρήματα δεν έχουν μπει...».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του FL News, ο Χατζηιωάννου σκοπεύει να κυνηγήσει την υπόθεση ακόμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, επιδιώκοντας την τιμωρία της ομάδας του Ιονίου. Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα συζητήθηκε και το αίτημα ενεργοποίησης ποινών του Νέστορα Μυτίδη κατά της Κέρκυρας. 

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2019 01:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep