Logo
Print this page

Πιο κοντά στην αλλαγή

Πιο κοντά στην αλλαγή της διοίκησης βρίσκεται η Κέρκυρα και η οριστική εξέλιξη θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Πιο κοντά στην αλλαγή της διοίκησης βρίσκεται η Κέρκυρα και η οριστική εξέλιξη θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.

Το φιλολογικό ενδιαφέρον για την Κέρκυρα έχει πλέον εξελιχθεί σε συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά που δείχνει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ και του σημερινού ιδιοκτήτη. 

Αρκετά βήματα έχουν γίνει στην Κέρκυρα ώστε να περάσουν στο επόμενο επίπεδο οι συζητήσεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ και να ξεκινήσει με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ο σχεδιασμός για την πρώτη της συμμετοχή στην Super League 2. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές της ΠΑΕ, αλλά και τα χρέη της έχουν αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά το θέμα και όλα δείχνουν πως υπάρχουν πιθανότητες να τελειώσει αρκετά σύντομα το θέμα και να περάσει η ομάδα σε μια νέα εποχή. 

Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι προβλήματα ρευστότητας για την ομάδα του Ιονίου. Αυτό είχε αποτέλεσμα να χαθεί ο στόχος της 2ης θέσης και η συμμετοχή σε μπαράζ για την επιστροφή στη Super League. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα σημαντικά επιχειρήματα γι' αυτή την μεταβίβαση είναι και το σχέδιο που έχουν οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να κερδίζει και την επόμενη ημέρα, όσο και την εξασφάλιση πως οι παλαιοί μέτοχοι δεν θα έχουν πάνω τους και τα χρέη, αφού η ομάδα θα βρει οικονομική ισορροπία. 

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2019 21:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr