Logo
Print this page

«Θλιβερά και απαράδεκτα...»

Η Κέρκυρα για την επίθεση που δέχτηκε η Κ19 στην Πάτρα. «Ευχαριστώ» σε Παρασκευόπουλο, Νάτση.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκαν το Σάββατο (06/04) στην Αγυιά οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της Κ19. Μάλιστα, ευχαρίστησε τον προπονητή Νέων της Παναχαϊκής και τον υπεύθυνο γηπέδου, ο οποίος «δεχόμενος προπηλακισμούς απο τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, προτάσοντας το σώμα του προστάτευσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας μας αποτρέποντας τα χειρότερα».

Η ομάδα του Ιονίου ανέφερε:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα καταδικάζει απερίφραστα τα θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο Αγυιάς εις βάρος των ποδοσφαιριστών και μελών της Κ19 της Κέρκυρας στον ημιτελικο Πρωταθλήματος Football League της ομάδας μας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Παναχαϊκής.

Ευχαριστεί θερμά τον προπονητή της ομάδας νέων της Παναχαϊκής, Μάκη Παρασκευόπουλο για το αμέριστο ενδιαφέρον του προς τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της Κέρκυρας καθώς και τον εκ του επιτελείου της Παναχαϊκής κ. Αηδόνη Νάτση, που με αυτοθυσία και δεχόμενος προπηλακισμούς απο τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, προτάσοντας το σώμα του προστάτευσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας μας αποτρέποντας τα χειρότερα».

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2019 01:17
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr