Logo
Print this page

«Οικονομική δυσπραγία»

Γιατί η Κέρκυρα επεδίωξε τη μετάθεση συζήτησης των αιτημάτων ενεργοποίησης που κατέθεσαν οι Ντιμιτρόφσκι, Μυτίδης.

Καρέ υποθέσεων είχε η Κέρκυρα τη Δευτέρα (04/03) σε ΠΕΕΟΔ και Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Αυτές που «καίνε», βέβαια, είναι των Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, Νέστωρα Μυτίδη που έχουν καταθέσει αιτήματα ενεργοποίησης ποινών. Το FL News έδωσε το «παρών» στην ΕΠΟ και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Στην υπόθεση του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας αιτήθηκε αναβολής και όπως είπε: «Το οφειλόμενο ποσό αφορά σε υπόλοιπο της αποζημίωσης. Ο ποδοσφαιριστής έχει εξοφληθεί και απομένουν 12.000 ευρώ».

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Λίβας ανέδειξε την τραγική οικονομική κατάσταση των ομάδων, οι οποίες παίρνουν... ψίχουλα και ανέφερε: «Η ΠΑΕ βρίσκεται σε οικονομική δυσπραγία, αλλά το επόμενο δεκαπενθήμερο θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Εξάλλου, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει. Μένουν ακόμα 11 αγωνιστικές».

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής δεν συναίνεσε στο αίτημα αναβολής, γιατί: «Από τις 115 χιλιάδες οφείλονται 12.000 ευρώ. Είναι δόσεις από τον Νοέμβριο». Η υπόθεση συζητήθηκε, αλλά η καλή διάθεση της πλευράς του φάνηκε με το αίτημα μίας εβδομάδας προθεσμίας για την κατάθεση υπομνήματος. Έτσι, απόφαση δεν θα βγει άμεσα, κάτι που ισχύει και στο αίτημα ενεργοποίησης του Νέστορα Μυτίδη.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο, παράλληλα, συζητήθηκε η έφεση του Ντούσαν Επστάιν κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ για το ποσό που του έχει επιδικαστεί.

Σε ό,τι αφορά στην προσφυγή του Φώτη Γεωργίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Φαιάκων αποσύρθηκε από την προηγούμενη και κατέθεσε νέα. Ο δικηγόρος του Γιώργος Ζελελίδης υποστήριξε ότι του οφείλονται οι 4 από τις 8 δόσεις ιδιωτικού συμφωνητικού το οποίο είχε υπογραφεί αρκετό καιρό μετά τη λύση του συμβολαίου του. Το συνολικό ποσό οφειλής, σύμφωνα με μάρτυρα που κατέθεσε, ανέρχεται στις 36.000 ευρώ.

Για τις 18 Μαρτίου, τέλος, αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Στέφανου Σιόντη.

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2019 21:11
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr