«Η ήττα μας πήγε πίσω»

Ως ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα που πήγε πίσω την Κέρκυρα χαρακτήρισε ο Πέτρος Στοΐλας την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 2-1.

Η Κέρκυρα ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας κι έπεσε στην τρίτη θέση. Ο υπηρεσιακός τεχνικός, Πέτρος Στοΐλας σημείωσε ότι ήταν ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα που πήγε πίσω τους Φαίακες. Αρχικά ανέφερε:

«Το αποτέλεσμα ήταν δυσάρεστο. Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε να ξεφύγουμε από την 3η θέση, αλλά και να έχουμε έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο για να πιέσουμε τον πρωτοπόρο Βόλο. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν υπάρχει κάτι θετικό να πούμε. Η ομάδα ξεκίνησε καλά στα πρώτα λεπτά, βάλαμε τη μπάλα στην περιοχή, όμως ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα μας πήγε πολύ πίσω και δεν αντιδράσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με πίστη, όμως η κόκκινη του Σπίνουλα άλλαξε πολλά πράγματα, όσον αφορά τη διάταξη, τις αλλαγές και διάφορα δεδομένα που είχα στο μυαλό μου.

Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με παίκτες σε άλλες θέσεις, όμως μας βγήκε σε καλό. Τα παιδιά έβγαλαν ψυχή και κανείς δεν κατάλαβε ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Ισοφαρίσαμε, όμως ο ενθουσιασμός ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή δεν μας βοήθησε να διαχειριστούμε σωστά το 1-1. Ρισκάραμε για να πάρουμε τη νίκη, όμως ένα γκολ που μπαίνει σπάνια μας άφησε με την ήττα».

Για το γεγονός ότι η Κέρκυρα «ξύπνησε» όταν έμεινε με δέκα παίκτες:

«Πριν την αποβολή είχαμε την κατοχή και ίσως να ήμασταν φλύαροι επειδή ψάχναμε την ορθότερη λύση. Όσον αφορά τον Σπίνουλα, δεν έχω μιλήσει μαζί του για να δω τι είπε στον διαιτητή, όμως οι παίκτες μου είπαν ότι δεν αναφέρθηκε στον διαιτητή. Αν είπε κάτι, έκανε λάθος».

Για την μέτρια εικόνα της Κέρκυρας στα τελευταία ματς: 

«Το ματς με την Παναχαϊκή μας πήγε πίσω, καθώς ήταν ένα ντέρμπι που το χάσαμε. Σήμερα περιμέναμε αντίδραση και μετά το σοκ της αλλαγής προπονητή, όμως δεν ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθούσε να δούμε το μέλλον καλύτερα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Η ήττα μας πήγε πίσω».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 22:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep