Τέλος ο Σπανός!

Ο Δημήτρης Σπανός αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας.

[googlead][/googlead]

Μία μέρα μετά την ήττα από την Παναχαϊκή, ο Δημήτρης Σπανός αποτελεί παρελθόν για την Κέρκυρα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αιγιώτη τεχνικό, ο οποίος σε 15 αγώνες πρωταθλήματος μέτρησε 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν ξαφνική, καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις για λύση συνεργασίας και τη Δευτέρα (04/02) ο ίδιος με τους συνεργάτες του θα ξεκινούσαν την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι οι Φαίακες το 2019 μετρούσαν καρέ διαδοχικών νικών και είχαν πλασαριστεί στη 2η θέση.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό τον οποίο ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία του και του εύχεται καλη συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Football League, ο Σπανός αφήνει την Κέρκυρα στη 2η θέση με 29 βαθμούς, στο -9 από τον πρωτοπόρο Βόλο. Μάλιστα, η ομάδα του Ιονίου είχε στα μισά του πρωταθλήματος την καλύτερη άμυνα με 9 τέρματα παθητικό. Στο Κύπελλο ο έμπειρος τεχνικός είχε απολογισμό 2 νίκες - 2 ήττες. Υπηρεσιακός αναμένεται να αναλάβει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Πέτρος Στοΐλας.

Last modified onΔευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep