Ελλιπής στην Πάτρα

Η Κέρκυρα κυνηγά το 5ο διαδοχικό τρίποντο του 2019 στην Πάτρα. Αποστολή με Πασά, Χαντάκια.

Από καρέ διαδοχικών νικών προέρχεται η Κέρκυρα και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με διευρυμένο σερί. Την Κυριακή (03/02, 15:00 ΕΡΤ3) οι Φαίακες δοκιμάζονται στην έδρα της Παναχαϊκής σε μία ακόμα επιστροφή του Δημήτρη Σπανού στην Πάτρα και, φυσικά, στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν διαφορά από την 3η θέση.

Τα νέα πρόσωπα στην αποστολή των Φαιάκων είναι οι νεοαποκτηθέντες Γιάννης Πασάς, Δημήτρης Χαντάκιας, όμως υπάρχουν και απουσίες βασικών μονάδων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στην αποστολή για την Πάτρα δεν μπήκε ο Μότα λόγω ενοχλήσεων, ενώ δεν υπολογίζεται ακόμα ο τραυματίας Ζορμπάς και ο τιμωρημένος Κουτζαβασίλης. Έτσι, στην εστία θα βρεθεί ο Αθανασόπουλος και θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Αχαιούς των οποίων τη φανέλα έχει φορέσει στο παρελθόν.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα οι Παγκράτης, Γενιτσαρίδης, Αναστασίου, Παναγιωτίδης, Βλάχος και Μότα. Εξέτισαν οι Κούρος, Λινάρδος, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Ιωάννου.

Αθανασόπουλος, Βουτσελάς, Θεοδωράκης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Λινάρδος, Ν. Κρητικός, Στ. Κρητικός, Νίκιτς, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Πασάς, Βίλα, Μίσκου, Σιατραβάνης, Κόντος, Αποστολίδης, Τουράμ, Γεωργακόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep