Δανεικός ο Χαντάκιας

Ο κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Χαντάκιας υπογράφει στην Κέρκυρα ως δανεικός από τον Παναιτωλικό. Επαγγελματίας ο Παγκράτης.

Ενίσχυση στο κέντρο άμυνας από τη Super League για την Κέρκυρα. Οι Φαίακες συμφώνησαν με τον Παναιτωλικό και απέκτησαν δανεικό έως το τέλος της σεζόν τον 24χρονο, Δημήτρη Χαντάκια.

Ο ύψους 1μ.85 αμυντικός από τη σεζόν 2014-15 φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού με εξαίρεση το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, οπότε έπαιξε στον Φωκικό (10 συμμετοχές). Τη σεζόν 2015-16 είχε 11 παιχνίδια, 21 ματς κατέγραψε το 2016-17 και 19 με 1 γκολ πέρυσι. Φέτος είχε 9 συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου.

Οι Φαίακες παράλληλα προώθησαν στην πρώτη ομάδα τον Πέτρο Παγκράτη. Ο γεννημένος στις 7/01/2001 τερματοφύλακας ήταν εκπαιδευόμενος στην Κ19 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο έπειτα από εισήγηση του τεχνικού, Δημήτρη Σπανού, ο οποίος τον είχε παρακολουθήσει και είχε διαπιστώσει το ταλέντο του. Η ανακοίνωαη:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ κάνει επαγγελματία τον Πέτρο Παγκράτη και υπογράφει συμβόλαιο για 3.5 χρόνια. Ο 18χρονος τερματοφύλακας προερχόμενος απο τις ακαδημίες της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα αγωνίζεται πλέον για την πρώτη ομάδα. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep