«Σέντρα έκανα και μπήκε γκολ»

Ο Αλέξανδρος Κόντος μίλησε για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με τον Αιγινιακό. Ο Αλέξανδρος Κόντος μίλησε για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με τον Αιγινιακό.

Ο Αλέξανδρος Κόντος παραδέχθηκε πως δεν είχε σημαδέψει το τέρμα του Αιγινιακού στο γκολ που σημείωσε και έδωσε το χρυσό τρίποντο στην Κέρκυρα.

Την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας εκδήλωσε ο Αλέξανδρος Κόντος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αιγινακό. Ο σκόρερ του αγώνα με την ομάδα της Πιερίας ήταν εκείνος που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς. Η τοποθέτηση του:

«Μια πολύ σημαντική νίκη και ακόμη τρεις βαθμοί στην προσπάθεια που κάνουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, από τον πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό βγάλαμε προσπάθεια, βγάλαμε πάθος και νομίζω πως φάνηκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου που μπήκαμε με δέκα παίκτες το πόσο θέλαμε τη νίκη και την κυνηγήσαμε. Εκείνο ήταν και ένα σημείο που κάναμε τις περισσότερες κλασικές μας ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι άδικο σε σχέση με την έκταση του σκορ, αφού με τόσες ευκαιρίες, με τόσες τελικές θα έπρεπε να είχαμε σημειώσει και άλλα γκολ.

Το τέρμα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε μας έδωσε ίσως κάτι από την τύχη που μας είχε πάρει πιο πριν. Παίξαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και ελπίζω να μας κάνει λίγο τα κέφια ο Θεός και να σταματήσει την βροχή ώστε να φτιάξει και το γήπεδο. Σαν ομάδα νομίζω έχουμε δείξει εδώ και αρκετές αγωνιστικές την ταυτότητα μας και το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Μειώσαμε την διαφορά από την πρώτη θέση και νομίζω ότι με αυτή την αγωνιστική διάθεση που δείχνουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».

Στη φάση του γκολ δοκίμασες σέντρα, ή σουτ;

«Για σέντρα πήγαινα και μπήκε γκολ, ενώ με τον Κισσαμικό που πήγα να κάνω σουτ μπήκε ο Τουράμ και σημείωσε το γκολ. Είναι ωραίο να γίνονται αυτά».

Η ομάδα αρχίζει να δείχνει χαρακτήρα. Τι περιμένετε στον δεύτερο γύρο;

«Είναι καθαρά στα πόδια μας. Όλοι έχουμε δείξει πως είμαστε άξιοι, από το προπονητικό επιτελείο μέχρι και το τελευταίο μέλος αυτής της ομάδας. Οι γκέλες που έγιναν ήταν καθαρά από δικά μας λάθη, δεν μας κέρδισε κανείς και χάσαμε τα παιχνίδια μόνοι μας. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep