Προπονήσεις με Πασά

Τα ΜΜΕ στην Αλβανία αναφέρουν ότι ο Χρήστος Αθανασόπουλος της Κέρκυρας βρίσκεται στο στόχαστρο της Κουκέσι, αλλά στην ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν ότι αποχωρεί Τα ΜΜΕ στην Αλβανία αναφέρουν ότι ο Χρήστος Αθανασόπουλος της Κέρκυρας βρίσκεται στο στόχαστρο της Κουκέσι, αλλά στην ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν ότι αποχωρεί

Τα ΜΜΕ στην Αλβανία μιλούν ενδιαφέρον της Κουκέσι για Αθανασόπουλο. «Ναυάγιο» με Βαφέα.

Η πρώτη χειμερινή προσθήκη της Κέρκυρας είναι γεγονός. Ο Γιάννης Πασάς έχει υπογράψει και, μάλιστα, έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους Φαίακες. Ωστόσο, η ΠΑΕ έως και την Πέμπτη (24/01) το βράδυ δεν είχε ανακοινώσει τη συμφωνία μαζί του.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προχωρά η περίπτωση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκου Βαφέα, οπότε η Κέρκυρα θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις. Υπάρχουν, πάντως και σενάρια αποχώρησης από την... Αλβανία.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας εμφανίζουν την Κουκέσι να έχει στο στόχαστρό της τον 36χρονο γκολκίπερ, Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο Αθανασόπουλος είχε θητεύσει πέρυσι στη Λουφτετάρι, αλλά από την Κέρκυρα δεν επιβεβαιώνουν ότι θα αποχωρήσει.

Εν όψει του κυριακάτικου (27/01) αγώνα με τον Αιγινιακό ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λινάρδο, Κούρο και τους τραυματίες Ιωάννου, Ζορμπα. Αντίθετα, ο Σιατραβάνης θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep