Ίδια συνταγή και συμφωνίες

Η Κέρκυρα έχει έρθει σε συμφωνία διακανονισμών με τους Παμλίδη, Γρομητσάρη.

Στο Ηράκλειο για δεύτερη φορά φέτος δοκιμάζεται η Κέρκυρα. Οι Φαίακες το Σάββατο (12/01, 15:00 ΕΡΤ3) αντιμετωπίζουν στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ηρόδοτο και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα του 2019. Η επικράτηση σε βάρος του Πλατανιά τους βοήθησε να αναρριχηθούν, αλλά απαιτείται και συνέχεια.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η αποστολή είναι η ίδια με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, δηλαδή έμειναν εκτός οι Στέλιος Κρητικός, Αποστολίδης, Παναγιωτίδης, Ινάσιο, Βουτσελάς, Βλάχος, Νόκα.

Η 19άδα: Αθανασόπουλος, Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Κούρος, Νίκιτς, Μότα, Λινάρδος, Ζορμπάς, Ν. Κρητικός, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Γεωργακόπουλος, Τουράμ, Κόντος, Σιατραβάνης, Μίσκου, Βίλα.

Διακανονισμοί με Παμλίδη, Γρομητσάρη

Εν τω μεταξύ δύο ακόμα πρώην ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας κινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες νομικά σε βάρος της ΠΑΕ. Ο λόγος για τον Γιώργο Παμλίδη και τον Χρήστο Γρομητσάρη. Αμφότεροι φορούσαν τη φανέλα των Φαιάκων από το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 έως και πέρυσι. Οι προσφυγές τους έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα (13/01), αλλά οι Φαίακες σημειώνουν ότι έχουν επιτευχθεί διακανονισμοί για την εξόφλησή τους.

Στο ίδιο πινάκιο βρίσκεται και η εξ αναβολής υπόθεση που αφορά σε οφειλές στον Νέστορα Μυτίδη.

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep