«Καταστροφικό το γήπεδο»

Ο Δημήτρης Σπανός επεσήμανε την ευθύνη του κακού αγωνιστικού χώρου στην ισοπαλία με τα Τρίκαλα. Ο Δημήτρης Σπανός επεσήμανε την ευθύνη του κακού αγωνιστικού χώρου στην ισοπαλία με τα Τρίκαλα.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να δημιουργήσουν σε ένα τέτοιο γήπεδο και το χαρακτήρισε βασικό στοιχείο για την ισοπαλία (1-1) της Κέρκυρας με τα Τρίκαλα. 

Στο γήπεδο που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση απέδωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας την ισοπαλία (1-1) που παραχώρησε στον ΑΟ Τρίκαλα. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού στη συνέντευξη Τύπου: 

«Η κατάσταση του γηπέδου δεν μας επέτρεψε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες και δύο δοκάρια για να πάρουμε αυτό που μπορούσαμε από το παιχνίδι. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα το γήπεδο γινόταν χειρότερο και δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος μας. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στις λιγότερες ευκαιρίες που είχαμε σε σχέση με το πρώτο, να φτάσουμε σε δεύτερο γκολ».  

Οι αλλαγές που έγιναν και δεν βγήκαν στην ομάδα;

«Η κατάσταση του γηπέδου μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε αλλαγές ποιοτικών ποδοσφαιριστών και να παίξουμε με παιδιά που είναι περισσότερο καλά στην δύναμη. Μερικές φορές οι αλλαγές βγαίνουν και άλλες δεν βγαίνουν».

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep