Νοκ άουτ ο Αποστολίδης

Ο Γιώργος Αποστολίδης δεν θα ενισχύσει την Κέρκυρα στο ματς με τον Εργοτέλη.

Στόχος επετεύχθη για την Κέρκυρα. Οι Φαίακες πανηγύρισαν απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία και πλέον καλούνται να πράξουν το ίδιο στη Νέα Αλικαρνασσό απέναντι στον Εργοτέλη.

Στην ομάδα του Ιονίου παραδέχτηκαν ότι η εμφάνισή τους ήταν μέτρια σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ απέφυγαν να τοποθετηθούν για τη διαιτησία αν και ζήτησαν ένα πέναλτι για ανατροπή του Τουράμ στο πρώτο ημίχρονο. Ρεπό δεν δόθηκε, καθώς το επόμενο ματς είναι Σάββατο (08/12), ενώ στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε ένα ακόμα όνομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η διάγνωση για τον Γιώργο Αποστολίδη έκανε λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο, οπότε ο 23χρονος θα βρίσκεται εκτός πλάνων. Αβέβαιο είναι αν θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι Νίκιτς, Θεοδωράκης.

«Ζητούμε την απαλλαγή μας»

Την Παρασκευή (30/11) η Κέρκυρα απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή, γιατί στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου δεν είχε δηλώσει προπονητή - κάτοχο UEFA Pro. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός, Αργύρης Λίβας ζήτησε την απαλλαγή των Φαιάκων, αφού όπως είπε ο Δημήτρης Σπανός ήταν τιμωρημένος.

«Η σχετική διάταξη προβλέπει να υπάρχει σύμβαση, όχι να δηλώνεται προπονητής οπότε πρέπει να αθωωθούμε», ανέφερε ο Λίβας και τόνισε: «Θα μπορούσαμε να δηλώσουμε τον συνεργάτη του, Πέτρο Στοΐλα, ο οποίος είναι, επίσης, κάτοχος UEFA Pro».

Last modified onΤρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep