Logo
Print this page

Πειστική... ξανά

Σερί νικών θέλει να «χτίσει» η Κέρκυρα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας η Κέρκυρα και την Τετάρτη (21/11) πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Στόχος, φυσικά, είναι να δείξει το ίδιο πειστική και εκτός έδρας. Την Κυριακή (25/11) οι Φαίακες δοκιμάζονται απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και δεν θέλουν να κάνουν πισωγύρισμα, αλλά να φτάσουν στο δεύτερο διαδοχικό τρίποντο που θα τους βοηθήσει να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός όντας τιμωρημένος θα βρίσκεται στην εξέδρα, οπότε την άμεση καθοδήγηση θα έχουν οι συνεργάτες του Πέτρος Στοΐλας, Σωτήρης Βίνο. Όσο για τις απουσίες; Για ένα ακόμα παιχνίδι έμειναν εκτός οι τραυματίες Θεοδωράκης, Νίκιτς, ενώ αποκλείστηκαν και οι Βουτσελάς, Μινγκάσος, Ινάσιο, Παναγιωτίδης, Βλάχος, Νόκα, Μίσκου.

Οι «κυανέρυθροι» αναχώρησαν το μεσημέρι από τη βάση τους και θα μεταβούν οδικώς στη Θεσσαλονική. Η 19άδα που επέλεξε ο Σπανός: Αθανασόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κόντος, Βίλα, Μότα, Σιατραβάνης, Αποστολίδης, Ν. Κρητικός, Στ. Κρητικός, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Κούρος, Ιωάννου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Σανδραβέλης, Ζορμπάς, Λινάρδος.

Last modified onΣάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 13:33
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr