Χρήματα για το βοηθητικό

Έργα ύψους 77.252 ευρώ θα γίνουν στο βοηθητικό της Κέρκυρας. Έργα ύψους 77.252 ευρώ θα γίνουν στο βοηθητικό της Κέρκυρας.

Το ΕΑΚ Κέρκυρας ήταν ανάμεσα στα τελευταία έργα που εγκρίθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος υπέγραψε για την εκταμίευση του κόστους της μελέτης του έργου για συνθετικό χλοοτάπητα. 

Χρήματα για την αναβάθμιση του ΕΑΚ Κέρκυρας εγκρίθηκαν με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και αφορούν τις εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου και την απαραίτητη μελέτη που πρέπει να γίνει για την τοποθέτηση συνθετικού αθλητικού δαπέδου. Το αρχικό κόστος είναι στις 62.300 € και μαζί με το ΦΠΑ ανεβαίνει στις 77.252 €. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έγκριση μελέτης του έργου «Κατασκευή συνθετικού αθλητικού δαπέδου στο βοηθητικό προπονητήριο» στο ΕΑΚ Κέρκυρας προϋπολογισμού 62.300 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 14.952 Ευρώ)».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπεγράφησαν από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη δύο ακόμη σημαντικές παρεμβάσεις σε εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Συγκεκριμένα υπεγράφη η έγκριση τεύχους διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου: «Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου» στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο προϋπολογισμού 696.433,16 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α 167.143,96 Ευρώ), καθώς και η έγκριση μελέτης του έργου «Κατασκευή συνθετικού αθλητικού δαπέδου στο βοηθητικό προπονητήριο» στο ΕΑΚ Κέρκυρας προϋπολογισμού 62.300 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 14.952 Ευρώ).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep