«Θέλει μεγάλη προσοχή»

Πιο συγκεντρωμένη από τον Ηρακλή ήταν η Κέρκυρα σύμφωνα με τον Δημήτρη Σπανό.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,1 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός. Αναφέρθηκε στη νίκη σε βάρος του Ηρακλή, στις ομάδες που έχει ξεχωρίσει και στον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων. Αναλυτικά ανέφερε:

Για τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι πήραμε το τρίποντο. Εάν χάναμε σε αυτό το παιχνίδι θα μέναμε πίσω στο κυνήγι του τίτλου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ψυχολογικά δεύτερη αγωνιστική με δυο άσχημα αποτελέσματα είναι ό,τι χειρότερο για μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θεωρώ ότι ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και στην ένταση. Νομίζω δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο την νίκη και το πετύχαμε. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σαν ομάδα. Ένα τέτοιο παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες».

Για τον Ηρακλή:

«Δεν συμφωνώ με την δήλωση που έκανε ο Μυροφορίδης. Δεν θέλω να μπω σε θέματα του Ηρακλή, αλλά σαν προπονητής ο Ηρακλής είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα».

Για τις ομάδες που ξεχωρίζει στην κατηγορία:

«Ο Βόλος ανεξάρτητα εάν έχασε, έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχειά. Η Δόξα Δράμας δείχνει μία σταθερότητα. Έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να βγάλω έξω την Παναχαική που έχει κόσμο και καλό προπονητή».

Για το επόμενο παιχνίδι:

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στον Αήττητο Σπάτων. Θέλει πάρα πολύ προσοχή. Δεν είναι εύκολη έδρα».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά από πέρυσι. Έχει πέντε - έξι πολύ καλούς ξένους. Νομίζω θα είναι μια υπολογίσιμη ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 13:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep