«Μείναμε στην Κέρκυρα...»

Δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα της Κέρκυρας στη Λάρισα ο Φώτης Κουτζαβασίλης.

Την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και την ήττα της Κέρκυρας από τον Απόλλωνα Λάρισας έχουν οι παίκτες, όπως τόνισε ο Φώτης Κουτζαβασίλης. Έκανε λόγο για νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει άμεσα.

«Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τον προπονητή. Δεν ήρθαμε καθόλου σήμερα (σ.σ.: χθες). Μείναμε στην Κέρκυρα και μείναμε στη Super League και μας κόστισε. Η ευθύνη επίσης είναι 110% σε εμάς. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας μας στοίχισε και πρέπει να αλλάξουμε. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και το πιστεύω αυτό που λέω, δεν είμαι κανένας τρελός. Έχουμε δουλέψει πολύ, αλλά αν δεν αλλάξει το μυαλό τα πόδια δεν θα κάνουν τίποτα», τόνισε αρχικά ο τερματοφύλακας των Φαιάκων.

Για το επόμενο ματς: «Για εμάς είναι τελικός από τη 2η αγωνιστική. Είπαμε θα ξεκινήσουμε με 30 τελικούς. Έχουμε ένα ντέρμπι τώρα που θα είναι καθοριστικό. Αν δεν αλλάξουμε μυαλό, δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω όμως πίστη στην ομάδα μου και θα είμαστε διαφορετικοί».

Για το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο: «Η εικόνα μας ήταν ίδια με το πρώτο. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και εκεί που είπαμε να αλλάξουμε το σκορ δεχθήκαμε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ακόμα ένα και καταστράφηκαν όλα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep