Ανταγωνιστική με ΠΑΣ

Η Κέρκυρα με πρωταγωνιστή τον Τουράμ προηγήθηκε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

Εξαιρετική απόδοση έπιασε η Κέρκυρα στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έγινε στο Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» την Πέμπτη (11/10). Η ομάδα του Ιονίου προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Τουράμ, έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο και μετά τις μαζεμένες αλλαγές, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-2. Αυτό, πάντως, δεν αναιρεί την καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων μετά την είσοδο 8 ποδοσφαιριστών.

Στο 2' ο Κουζαβασίλης έσωσε την εστία του σε σουτ του Βιδάλ, αλλά στο 13' οι Φαίακες πήραν προβάδισμα με τον Τουράμ. Ο Κόντος εκτέλεσε κόρνερ και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Με πανομοιότυπο τρόπο ήρθε το 0-2 στο 22'. Ο Κόντος εκτέλεσε νέο κόρνερ από δεξιά και ο Τουράμ αυτή τη φορά με πλασέ νίκησε τον Μιχαήλ.

Στο 57' η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, αλλά ο Μιχαήλ έσωσε την εστία του σε σουτ του Ινάσιο. Μετά τις 8 αλλαγές του Δημήτρη Σπανού στο 63' ήρθαν και τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, στο 68' ο Παμλίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε και στο 78' ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το 2-2, αφού πήρε το ριμπάουντ από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Σιόντης, Ευαγγέλου, Κακούμπα (58' Πήλιος), Κάστρο, Μπουκουβάλας (56' Νάουμετς), Βιδάλ (46' Σκόνδρας), Μυστακίδης (46' Λουκίνας), Γιάκος, Κριζμάν, Αθανασιάδης (67' Παμλίδης). Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Λιάσος, Γώγος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης (46' Αθανασόπουλος), Βέρτζος, Σπίνουλας (63' Σανδραβέλης), Ιωάννου (63' Παναγιωτίδης), Αναστασίου, Σιατραβάνης (63' Αποστολίδης), Νίκιτς (63' Λινάρδος), Ινάσιο (63' Ν. Κρητικός), Κόντος (63' Αναστασόπουλος), Ντα Μότα (63' Βίλα), Τουράμ (63' Στ. Κρητικός).

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep