Πήρε κεφάλι η Κέρκυρα

Ο Στέλιος Κρητικός σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τη Νίκη Βόλου. Ο Στέλιος Κρητικός σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τη Νίκη Βόλου.

Επικράτησε 1-0 στον Βόλο επί της τοπικής Νίκης και πλέον μετά την ισοπαλία Ξάνθη – ΟΦΗ 0-0 η ομάδα του Ιονίου είναι πρώτη στον όμιλο της.  

Σημαντική νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Στέλιου Κρητικού σημείωσε η Κέρκυρα στον Βόλο επί της Νίκης που την φέρνει σε θέση οδηγού στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ιονίου ήταν αρκετά σοβαρή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης που δεν είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο.

Η εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη με γέμισμα στην περιοχή έφερε το γκολ από τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος έστρωσε την μπάλα με το στήθος μπροστά του και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Αποστολίδη.  Μετά το 1-0 που έγινε στο 20ο λεπτό, η Κέρκυρα συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει φάσεις για να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ και να δημιουργηθεί έτσι μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας, αλλά δεν το κατάφερε.

 Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά τελικά το 1-0 παρέμεινε παρά την πίεση στο πρώτο 20λεπτο της Κέρκυρας και τα δύο δοκάρια που είχε η Νίκη Βόλου με τον Μέτσε (73’) και Ιορδανίδη (80’).    

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1

 ΓΚΟΛ: 20' Στ. Κρητικός  

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις): Αποστολίδης, Μετούσι, Παπαδόπουλος, Ρόβας (67' Ιορδανίδης), Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Μέτσε, Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61' Δωματάς), Ταβάρες, Μακένγκο.  

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Αναστασόπουλος, Κόντος (60' Βίλα), Ζορμπάς (80'Ινάσιο), Στ. Κρητικός, Σιατραβάνης (90' Γ. Αποστολίδης)

Last modified onΤετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep