«Περιμέναμε μάχη»

Ο πλαστικός χλοοτάπητας και η αποβολή του Τουράμ έκαναν πιο δύσκολο το έργο της Κέρκυρας στην Επισκοπή όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός.

Το πάθος, τη δύναμη και τον αγωνιστικό τσαμπουκά των παικτών του κράτησε ο Δημήτρης Σπανός από τη νίκη (1-0) της Κέρκυρας στην Επισκοπή για το Κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα, έκανε αναφορά και στον ορισμό του γηπέδου από την ΕΠΟ, ο οποίος διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που δεν προβλέπει η προκήρυξη. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν για εμάς ένα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Και έγινε ακόμα πιο δύσκολο από μία ομάδα που ξέραμε ότι θα πρωταγωνιστήσει, εν δυνάμει Football League, στο πλαστικό γήπεδο. Ήμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και βάσει των συνθηκών και της αποβολής έγινε ακόμα πιο δύσκολο από πολύ νωρίς.

Αυτό που κρατάω είναι το πάθος, η δύναμη, ο αγωνιστικός τσαμπουκάς που έδειξαν τα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμοι σε αυτό το κομμάτι να μπουν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου θα πρέπει να ανταποκριθούν. Δεν είχαμε, ούτε τη δυνατότητα, ούτε τη θέληση, αλλά ούτε και την ηρεμία να κρατήσουμε μπάλα, να βγάλουμε τις αρετές μας. Ίσως, αν και είμαι λίγο σκληρός με τα παιδιά, να μην μπορούσαμε κιόλας στη συγκεκριμένη κατάσταση.

Όταν προκρίνεσαι με 10 παίκτες με αυτό τον τρόπο είναι καλό. Τους συγχαίρω και να συνεχίσουμε. Πρώτα απ' όλα έχω θέσει στόχο αυτόν του πρωταθλήματος και όχι του Κυπέλλου. Αμυντικά πήγαμε καλύτερα όταν μείναμε με 10 παίκτες. Τα παιδιά σοβάρεψαν, έβαλαν την εμπειρία τους, τη σοβαρότητά τους και πήραμε εύκολα αυτό το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια και στην Επισκοπή που έβγαλε ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Ήξερα ότι είναι δουλεμένη, παίζει στο σπίτι της και ξέρει πώς θα ανταποκριθεί. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Μάχη περιμέναμε και τίποτε παραπάνω. Η Επισκοπή φημίζεται και για το κομμάτι της φιλοξενίας. Πήραμε το γήπεδο την παραμονή του αγώνα. Ήταν η πρώτη μέρα που κάναμε προπόνηση σε όλη την εβδομάδα. Οι άνθρωποι μας έκαναν και αισθανθήκαμε πολύ ζεστά και μακάρι να βρούμε στον καιρό και εμείς τη δυνατότητα να τους φιλοξενήσουμε όπως εκείνοι.

Όλα στο ποδόσφαιρο είναι ρευστά. Δεν υπάρχει κάτι στο ποδόσφαιρο να το κερδίσεις αν δεν προσπαθήσεις πολύ. Η Κέρκυρα είναι διαφορετική ομάδα από ό,τι ήταν πέρυσι. Έχει πέσει τρεις φορές και έχει ανέβει κατευθείαν και τις τρεις. Άρα δεν μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος από την άνοδο. Τα πράγματα, όμως είναι δύσκολα. Θέλει σύνεση, σοβαρότητα, δουλειά και όχι λόγια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep