Ψυχωμένα στο Ρέθυμνο

Η Κέρκυρα νίκησε 1-0 την Επισκοπή, αν και έπαιζε για πάνω από μισή ώρα με δέκα παίκτες.

Σπουδαία πρόκριση πήρε η Κέρκυρα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 1-0 της Επισκοπής στο «Θ. Βαρδινογιάννης. Οι Φαίακες προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Θεοδωράκη, ωστόσο στο 57’ ο Τουράμ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Παρά την πίεση, η Κέρκυρα κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και πανηγύρισε την πρόκριση.

Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στην Επισκοπή και οι δύο ομάδες, με τους παίκτες να κάνουν σκληρά μαρκαρίσματα. Στην πρώτη καλή της φάση όμως η Κέρκυρα, κατάφερε να προηγηθεί. Στο 9’ ο Ζορμπάς έκανε τη σέντρα και ο Θεοδωράκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Οι Φαίακες έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά η Επισκοπή μετά το πρώτο ημίωρο, απείλησε με αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δυνατά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν όπως και τα νεύρα. Στο 57’ ο Τουράμ είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα, καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Ρούσση. Η Επισκοπή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 81’ ο Τσικουδάκης με κεφαλιά ανάγκασε τον Κουτζαβασίλη σε σωτήρια απόκρουση. Ένα σουτ του Τσικουδάκη στο 90’ πέρασε δίπλα από την εστία της Κέρκυρας, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1

ΓΚΟΛ: 9’ Θεοδωράκης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 57’ Τουράμ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Νικηφόρος, Νάκας, Σερβιλάκης, Ρούσσης, Σέχου, Κεσίδης (84' Ματαραγκάσι), Σουμπασάκης (61’ Τσικουδάκης), Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Μπανγκούρα (61’ Τζόρνταν), Πήλιος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Κρητικός Ν., Αναστασόπουλος, Τουράμ, Ζορμπάς (63’ Κρητικός Στ.), Σιατραβάνης (86' Ινάσιο), Κούρος (46’ Βέρτζος), Σπίνουλας, Κόντος, Ιωάννου, Θεοδωράκης.

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep