Κέρκυρα οι Βέρτζος, Βουτσελάς

Την έκπληξη στον άσο έκανε η Κέρκυρα και ανακοίνωσε τον Νίκο Βουτσελά. Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Βέρτζου.

Τα σενάρια που ήθελαν την Κέρκυρα να έχει κλείσει τον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ διαψεύδονταν λόγω της μεγάλης διαφοράς στο οικονομικό. Και όχι μόνο αυτό. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την Τρίτη (10/07) τη μεταγραφή του Νίκου Βουτσελά (1 συμμετοχή στην πρώτη ομάδα) από τον ΑΟ Τρίκαλα για τα τρία επόμενα χρόνια. Σε ό,τι αφορά στο κέντρο άμυνας ολοκληρώθηκε η αναμενόμενη συμφωνία με τον πρώην στόπερ του ΑΟ Τρίκαλα, Άγγελο Βέρτζο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βέρτζο και υπέγραψε συμβόλαιο για ενα χρόνο με την ομάδα μας. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι ενας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην Football League μετρώντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές όπου σημείωσε και 2 γκόλ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ο οποίος συνολικά μετράει 225 συμμετοχές και 7 γκόλ στην Football League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό.

vutsel

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε τον νέο και πολλά υποσχόμενο 19χρονο τερματοφύλακα Νικόλαο Βουτσελά που έμεινε ελεύθερος απο τα Τρίκαλα και είναι Διεθνής στην Ομαδα Νέων όπου πέρυσι μέτρησε 3 συμμετοχές. Στο ρόστερ της ομάδας μας θα βρίσκεται για 3 χρόνια.

Τους ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep