Σε πέντε δόσεις για Ντιμιτρόφσκι

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την εξόφληση του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι από την Κέρκυρα.

Αποδεκτή έκανε το Διαιτητικό Δικαστήριο την αίτηση της Κέρκυρας για εξόφληση του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι σε πέντε δόσεις. Απέρριψε το αίτημα του Σκοπιανού αμυντικού για επιβολή ποινής και ανέφερε:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την από 05.06.2018 αίτηση του ποδοσφαιριστή Vladimir Dimitrovski περί επιβολής ποινής στην ΠΑΕ Κασσιόπη. Δέχεται την από 15.06.2018 αίτηση της ΠΑΕ Κασσιόπη περί ρύθμισης της αναφερομένης στο σκεπτικό οφειλής. Ορίζει όπως η επιδικασθείσα στον Vladimir Dimitrovski με την 559/2017 απόφαση της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ (που κατέστη τελεσίδικη με την 11/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου) οφειλή ύψους 73.276,47 € πλέον των νομίμων τόκων, καταβληθεί/εξοφληθεί από την οφειλέτιδα ΠΑΕ Κασσιόπη, σε πέντε (5) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης δε εξ αυτών καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, και κάθε μια εκ των επομένων τεσσάρων (4) μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep