Ανανεώσεις και προσθήκες!

Στην Κέρκυρα οι Θεοδωράκης, Παναγιωτίδης. Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια Σπίνουλα, Ιωάννου, Κρητικού, Ινάσιο.

Η πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της Κέρκυρας «τρέχει» τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση και τις ανανεώσεις. Την Πέμπτη (05/07), λοιπόν, οι Φαίακες έκαναν γνωστό ότι συνεχίζουν με τα κυανέρυθρα οι Σπύρος Σπίνουλας, Γιάννης Ιωάννου, Νίκος Κρητικός και Ντα Σίλβα Ινάσιο, ενώ αποκτήθηκε ο 23χρονος στόπερ, Δημήτρης Θεοδωράκης από την Αναγέννηση Καρδίτσας (20 συμμετοχές). Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Προοδευτική, Αχέροντα Καναλακίου και Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.

thee2

Εκτός των προαναφερθέντων, προωθήθηκε από την Κ20 ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Παναγιώτης Παναγιωτίδης και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

pann2

Η ανακοίνωση:

«Στην ανανέωση των συμβολαίων των παρακάτω ποδοσφαιριστών προχώρησε η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και συγκεκριμένα αυτο του Σπύρου Σπίνουλα, του Γιάννη Ιωάννου και του Νίκου Κρητικού για 2 χρόνια, καθώς και την ανανέωση δανεισμού του 20χρονου βραζιλιάνου Da Silva Inacio Queven που αγωνιζόταν στην Desportiva Guarulhos – Βραζιλίας για 3 χρόνια

Επίσης προχώρησε στην απόκτηση για 3 χρόνια του 23χρονου σέντερ μπακ Θεοδωράκη Δημήτρη που έμεινε ελέυθερος απο την Αναγέννηση Καρδίτσας και του 20χρονου στόπερ Παναγιώτη Παναγιωτίδη απο την Κ20 της ομάδας μας που επίσης υπέγραψε για 3 χρόνια».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep