«Δώσαμε χώρο και το πληρώσαμε»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν απογοητευμένος για τον τρόπο που χάθηκαν οι δύο βαθμοί για την ομάδα του και τόνισε πως ήταν λάθος που έδωσαν γήπεδο στον Πανσερραϊκό.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, στάθηκε στην αδυναμία που έδειξε η ομάδα του να κρατήσει το προβάδισμα απέναντι στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και χαρακτήρισε την ομάδα των Σερρών από τις πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος.

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα για μας δεν είναι καλό σε μια “καυτή” έδρα. Αρχικά δεχθήκαμε ένα γκολ στην πρώτη επίθεση του Πανσερραικού και στη συνέχεια πιέσαμε για την ισοφάριση και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο κρίσιμο διάστημα του αγώνα δεν δώσαμε την απαιτούμενη προσοχή και παραχωρήσαμε χώρο στους αντιπάλους.

Έπρεπε να έχουμε διαφορετικό σχεδιασμό και να μη δώσουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να ισοφαρίσουν. Είχαμε πολλούς παίκτες στην περιοχή μας και έπρεπε να ανοιχτούμε. Δεν διαφυλάξαμε το παιχνίδι, είχαμε άγχος και χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς. Αντιμετωπίσαμε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι ο Πανσερραικός ο οποίος δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι γίνεται καλή δουλειά. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για το πάθος και εύχομαι και πιστεύω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος»

ΠΗΓΗwww.serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2016 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep