Υπέγραψε ο Ντατίδης

Στο ρόστερ της Κέρκυρας εντάχθηκε ο Γκέρμαν Ντατίδης.

Μεταγραφών συνέχεια για την Κέρκυρα. Η ομάδα του Ιονίου μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Φάμπιο, επισημοποίησε και την προσθήκη του Γκέρμαν Ντατίδη, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον προπονητή, Άγγελο Διγκόζη στον Τύρναβο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΓΚΕΡΜΑΝ ΝΤΑΤΙΔΗ, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένειά της. Η συμφωνία έχει διάρκεια ένα έτος (έως 30/6/2016).

Το Curriculum Vitae του Γκερμάν

Γεννημένος πριν από 25 χρόνια (30/5/1990) στην Τσάλκα της Γεωργίας, ο Ντατίδης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μετράει σημαντική πορεία στο Πρωτάθλημα της Football League.

Tην ποδοσφαιρική του καριέρα την άρχισε απ’ τις Ακαδημίες του Ηρακλή, προτού ενταχθεί σε Αναγέννηση Επανωμής (2010-’11, 12/0) και Αναγέννηση Γιαννιτσών (2011- Ιαν. ’13, 41/1). Στα μισά της σεζόν 2012-’13 επέστρεψε στον «Γηραιό» (9/0), για ν’ ακολουθήσει η διετής θητεία του στον Τύρναβο (52/0), επί μακρόν υπό τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη.

Το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων (Πιερικός, Αιολικός, Σπάρτη), αλλά, εντέλει, από την 1η Σεπτεμβρίου εντάχθηκε στην προετοιμασία της Κέρκυρας, υπογράφοντας συμβόλαιο».

Last modified onΤετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep