Φάμπιο και καρέ φιλικών

Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους υπέγραψε με την Κέρκυρα ο Πορτογάλος άσος – Αναγέννηση Καρδίτσας (δυο ματς), ΑΕ Καραϊσκάκη και Θεσπρωτός οι αντίπαλοι

Στην Κέρκυρα επιστρέφει για να συνεχίσει την καριέρα του ο Φάμπιο καθώς αν και είχε συμφωνήσει με τον Άρη, η παραμονή των Θεσσαλονικέων στη Γ’ Εθνική άλλαξε τα πλάνα του. Έτσι, ήρθε σε επαφή με τους Φαίακες, όπου αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 δανεικός από τον Ατρόμητο και υπέγραψε τελικά συμβόλαιο ως το 2016.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, FABIO RUBIN MOREIRA TAVARES, τον οποίο και καλωσορίζει εκ νέου στην οικογένειά της. Η συμφωνία έχει διάρκεια ένα έτος (έως 30/6/2016).

Το Curriculum Vitae του Fabio

Παίκτης της ομάδας μας και στο β’ μισό της περσινής σεζόν, στη Super League (δανεικός απ’ τον Ατρόμητο), ο Πορτογάλος περιφερειακός προωθημένος έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος και, μετά την παραμονή του Άρη Θ. (όπου είχε συμφωνήσει αρχικά) στη Γ’ Εθνική, έπιασε ξανά νησί. Γεννημένος στις 26/3/1988 στην Αlmada της Πορτογαλίας, ο Fabio ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τη Ρίο Άβε, απ’ όπου το 2012 ήρθε για πρώτη φορά Ελλάδα, για λογαριασμό, τότε, των Χανίων (12/2). Ακολούθησε η μετακόμισή του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (α’ μισό 2012-’13, 12/2) και η εξαργύρωση των εξαιρετικών του εμφανίσεων στη Football League με τη "μετακόμισή" του στον Ατρόμητο (Δεκέμβριος 2012), όπου έως τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίστηκε σε 22 αγώνες Πρωταθλήματος, αλλά και στο Europa League. Πέρσι, με την Κέρκυρα έπαιξε σε 11 αγώνες σημειώνοντας ένα γκολ (στο 1-1 με τον Πλατανιά, στα Χανιά)».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό των φιλικών, η διοίκηση της ΠΑΕ ενημέρωσε για τους 4 αγώνες που θα μεσολαβήσουν ως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Γνωστοποιείται ότι αύριο, Πέμπτη (10/9) η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΕΑΚΚ (18.00) την αντίστοιχη της ΑΕ Καραϊσκάκη Άρτας (Γ’ Εθνική), σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Επιπλέον, μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League (27/9), προγραμματίστηκαν και οι εξής φιλικοί αγώνες:
Κυριακή, 13/9 (17.00): Αναγέννηση Καρδίτσας- Κέρκυρα (στην Καρδίτσα),
Τετάρτη, 16/9 (18.00): Θεσπρωτός- Κέρκυρα (στην Ηγουμεντίτσα).
Σάββατο, 19/9 (17.30): Κέρκυρα- Αναγέννηση Καρδίτσας (στο ΕΑΚΚ)».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep