Η Μαρούπα υπέρ της Κέρκυρας

Το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, δήλωσε ότι δεν τηρήθηκαν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά σχετικά με την Κέρκυρα.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, φιλοξενήθηκε η Ειρήνη Μαρούπα. Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δήλωσε σχετικά με την αποβολή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων ότι δεν τηρήθηκαν τα ίδια μέτρα και σταθμά, εξηγώντας πως αφού υποβιβάστηκαν οι νησιώτες, έπρεπε να υποβιβαστούν και Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ή από τη στιγμή που δεν υποβιβάστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και οι «κιτρινόμαυροι», δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της: «Η προσωπική μου άποψη, την έχω πει και δημόσια, είναι πως υπήρχαν κάποια ομοειδούς περιεχομένου θέματα που έπρεπε να συζητήσουμε. Της Κέρκυρας, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και στη συνέχεια του Ολυμπιακού. Το είχα πει σε όλα τα μέλη της Επιτροπής. Θεωρούσα αυτονόητο ότι οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν σε μία συνεδρίαση και θα ήταν τέτοιου περιεχομένου, που δεν θα αλληλοαναιρούνται και θα έπρεπε να δέχονται τις συνέπειες, είτε πρόκειται για μικρή είτε για μεγάλη ομάδα.

Στεναχωρήθηκα πολύ που συνέβη για την Κέρκυρα και όχι για τους άλλους. Ή έπρεπε να μην υποβιβαστεί ούτε η Κέρκυρα, και το λέω ευθέως, ή έπρεπε να υποβιβαστούν και οι υπόλοιποι. Ο πέλεκυς πρέπει να είναι το ίδιο επιεικής ή αυστηρός, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ισχυρά πολιτικά ή οικονομικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πλειοψηφία πάντα νικά».

Last modified onΤρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 21:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep