Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διαδικαστική η ρεβάνς»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχτηκε ότι πολύ δύσκολα η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 από τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου είπε: «Θεωρώ πως στα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε καλά στην αναμέτρηση, όμως, στη συνέχεια, ανεβήκαμε και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καλές στιγμές απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Γενικά, στο μέρος, θεωρώ, πως κλείσαμε καλά τα ατού των αντιπάλων μας, ενώ, βγήκαμε και με αξιώσεις για γκολ, στην επίθεση. Όμως, στο φινάλε του ημιχρόνου, η αναίτια αποβολή του Ζορμπά, και στη συνέχεια, το γκολ του Παναιτωλικού θεωρώ πως τελείωσαν το παιχνίδι.
Από εκείνο το σημείο και μετά, τόσο εγώ όσο, νομίζω, κι ο Μάκης Χάβος σκεφτήκαμε τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε για το πρωτάθλημα τις επόμενες ημέρες...
Σε γενικές γραμμές, πάντως, εγώ νιώθω ικανοποίηση από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παιδιών. Όσο για τη ρεβάνς, πιστεύω πως δεν θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, θα πάμε εκεί να παλέψουμε, αλλά και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Το χειρότερο, ωστόσο, σήμερα, για μένα είναι το γεγονός πως αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε για περίπου 35 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές. Για εμάς, η άνοδος είναι αυτοσκοπός», έπειτα εξήγησε, πως εν πολλοίς, το ματς με τον Παναιτωλικό αποτέλεσε και κάτι σαν... πρόβα τζενεράλε, ενόψει Football League».

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep