Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πασάς» στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό στην έδρα της και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Παρουσία περίπου 300 φίλων ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο πρώτο μεταξύ τους ματς και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το γκολ σημείωσε ο Πασάς στο 60'.

Στο πρώτο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου, χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με μία αποβολή για την Κέρκυρα, καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζορμπάς στο 44’. Οι Φαίακες είχαν μία καλή ευκαιρία στο 26’ με τον Μπαλντοβαλίεφ, ενώ οι Αγρινιώτες είχαν φάσεις με τους Κουτσοσπύρο (5’), Μπελόν (20’).

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και άνοιξε το σκορ. Ο Πασάς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μελισσά έκανε το 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού στο 60’ . Στο 90' ο Μπαλντοβαλίεφ προσπάθησε να «κλέψει» την ισοπαλία, αλλά ο Στεφανάκος ήταν σε ετοιμότητα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (68' Γυφτοκώστας), Γκόμεζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης (68' Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος (74' Αρμένης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης (46' Πόι), Κούσας, Δάρλας (45' Κάρλος Άσκες), Μελισσάς (68' Παπουτσογιαννόπουλος), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep