Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επτά εκτός για Κέρκυρα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έβγαλε 20άδα ενόψει Παναιτωλικού.

Η Κέρκυρα υποδέχεται την Πέμπτη (26/09, 15:30) τον Παναιτωλικό για τη 2η φάση του Κυπέλλου και ο Μιχάλης Γρηγορίου ολοκλήρωσε την Τετάρτη (25/09) την προετοιμασία, ανακοινώνοντας 20άδα.

Εκτός πλάνων έμειναν οι Κρητικός, Παππάς που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, όπως και οι Κουλούρης, Ελληνίδης, Γκίνης, Χανδρινός και Μεντής. Δικαίωμα συμμετοχής έχει πρώτη φορά ο Μπαλντοβαλίεφ.

Η αποστολή: Βρονταράς, Κουτζαβασίλης, Αρμένης, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Γκόμεζ, Ναγιάρ, Ζορμπάς, Κόντος, Καραδέμητρος, Παρασκευαϊδης, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γυφοκώστας, Κουτσόπουλος, Σουάνης, Βλάχος, Μπαλντοβαλίεφ, Σίμιτς, Ραπτάκης.

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους αρμόδιους φορείς για την εξασφάλιση άδειας του ΕΑΚ και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Ιονίων, κ. Σπύρο Σπύρου, τον Αντιπεριφειάρχη, κ. Χρήστο Σκούρτη, καθώς και τον Δήμαρχο Κέρκυρας, κ. Γιάννη Τρεπεκλή, για την ευαισθησία και τον ουσιαστικό τους ρόλο στην εξασφάλιση της δυνατότητας χρησιμοποίησης του ΕΑΚ Κέρκυρας.
Αντιλαμβανόμενοι απόλυτα τη σοβαρότητα του θέματος και τις οδυνηρές συνέπειες που ελλόχευε για τον κερκυραϊκό αθλητισμό η όλη κωλυσιεργία , δείχνοντας, παράλληλα, τον απαιτούμενο σεβασμό στο δικαίωμα του Κερκυραίου φιλάθλου να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι διατίθενται 50 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι, με απόφαση της διοίκησης, διατίθενται 50 εισιτήρια προς συμπολίτες μας ανέργους, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στο ΕΑΚΚ, για τη β’ φάση του θεσμού (Πέμπτη, 26/9- 15.30).

Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν στους 50 πρώτους, που θα σπεύσουν στα εκδοτήρια του Σταδίου, μιάμιση ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (δηλαδή, από τις 14.00), ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους».

 

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep