Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με κόσμο η Κέρκυρα

Παρουσία κόσμου θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό η Κέρκυρα, που εξασφάλισε άδεια λειτουργίας για το ΕΑΚΚ.

Οι απαραίτητες ενέργειες έγιναν και έτσι οι Φαίακες δεν θα δώσουν ακόμη ένα ματς κεκλεισμένων των Θυρών, όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας για την πρώτη φάση του θεσμού. Το ΕΑΚ Κέρκυρας εξασφάλισε άδεια λειτουργίας και η αναμέτρηση της Πέμπτης (26/9) με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κανονικά παρουσία κόσμου. Κάτι που γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι, μετά την εξασφάλιση άδειας λειτουργίας των εγκαταστάσεων, ο αγώνας της προσεχούς Πέμπτης (26/9, 15.30) με τον Παναιτωλικό για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθεί κανονικά στο ΕΑΚ Κέρκυρας, παρουσία κόσμου.

Παραμονές της έναρξης του Πρωταθλήματος κι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο επιπέδου Super League, το δυναμικό «παρών» των φιλάθλων του νησιού, θ’ αποτελέσει το ισχυρότερο μήνυμα ενόψει της μεγάλης φετινής προσπάθειας, με απώτερο στόχο την επιστροφή της Κέρκυρας στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια». Όλοι δίπλα στην ομάδα μας... Όλοι δίπλα στην ομάδα όλης της Κέρκυρας...».

Παράλληλα, η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, οι οποίες κυμαίνονται από 8 έως 20 ευρώ:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου, της προσεχούς Πέμπτης (26/9, 15.30) με τον Παναιτωλικό, στο ΕΑΚ, έχουν ως εξής:

Θύρες 4,5 (μικρή εξέδρα): 8 ευρώ.

Θύρες 2,3 (μεγάλη εξέδρα): 15 ευρώ.

Θύρα VIP (επίσημα): 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Επισημαίνεται ότι, με απόφαση της διοίκησης, για τους 100 πρώτους που θα σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τη μικρή εξέδρα (θύρες 4,5), το αντίτιμο θα ανέρχεται στα 5 ευρώ».

 

Last modified onΤρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2013 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep