Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παραιτηθείτε κ. Ζέρβα»

Η Κέρκυρα ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΕΑΚΚ, Νίκου Ζέρβα, θεωρώντας τον υπαίτιο για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας.

Οι Φαίακες με ανακοίνωση που εξέδωσαν του καταλογίζουν ευθύνες για την ταλαιπωρία της ομάδας μετά την αναβολή του ματς με τη Δόξα Δράμας λόγω ακαταλληλότητας του σταδίου.

Η ανακοίνωση:

«Με μόλις προ ημερών υπουργική απόφαση, στα Αθλητικά Κέντρα όλης της χώρας δόθηκε περιθώριο, όπως καλύψουν τυχόν ελλείψεις τους, έως τις 31/12/2013. Κι όμως, εκεί που η ίδια η Πολιτεία ήρθε να δώσει λύση σ’ ένα θέμα, που απασχολεί όλη την αθλητική χώρα, συγκεκριμένα η Κέρκυρα βρέθηκε σε κατάσταση εγκλωβισμού, με υπαιτιότητα ενός ανθρώπου και μάλιστα... Κερκυραίου!

Με αφορμή την αναβολή του αγώνα με τη Δόξα Δράμας για το Κύπελλο Ελλάδος, λόγω... ακαταλληλότητας του ΕΑΚΚ και την αναίτια ταλαιπωρία της ομάδας μας, η ΠΑΕ Κέρκυρα (που, σημειωτέον, ενώ κάνει απλά χρήση του γηπέδου, βρέθηκε ξαφνικά εκτεθειμένη από αβλεψίες τρίτων) ζητεί δημοσίως από τον κ. Νίκο Ζέρβα, να υποβάλει σήμερα κιόλας την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΕΑΚ Κέρκυρας. Θεωρώντας ότι η διαχείριση σοβαρών αθλητικών θεμάτων, απαιτεί, το ελάχιστο, ανθρώπους που γνωρίζουν την έννοια «αθλητισμός».

Last modified onΣάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep