Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκίνης και Γυφτοκώστας

Δύο ακόμα μεταγραφές για την Κέρκυρα και δύο εκπαιδευόμενοι. Οι αριθμοί στις φανέλες.

Η Κέρκυρα προχώρησε σε δύο προσθήκες την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και έκανε γνωστό ότι οι Δημήτρης Γκίνης, Νίκος Γυφτοκώστας συνεχίζουν, με ισχύ του περσινού τους συμβολαίου με την Κασσιώπη. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι εκπαιδευόμενοι Γρηγόρης Χανδρινός, Νίκος Μεντής:

«Με αφορμή το τέλος της μεταγραφική περιόδου και προκειμένου να υπάρξει μια συνολική εικόνα του ρόστερ, η ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει ότι, πέραν των ήδη ανακοινωθέντων, παίκτες της ομάδας μας είναι και οι ποδοσφαιριστές, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΝΗΣ και ΝΙΚΟΣ ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ, με ισχύ του περσινού τους συμβολαίου με την ΠΑΕ Κασσιώπη.

Επιπλέον, στο δυναμικό της ΠΑΕ Κέρκυρας ανήκουν και οι ποδοσφαιριστές, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ και ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΤΗΣ (από την ομάδα Νέων του ΑΟ Κέρκυρα), με την ιδιότητα του εκπαιδευόμενου.

Ο Γκίνης γεννήθηκε στις 8/12/1993 στην Κέρκυρα και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από την ΑΕ Καναλίων, πανηγυρίζοντας τρεις διαδοχικές ανόδους (από τη Β’, στην Α1). Μέλος των Μικτών της ΕΠΣΚ, με κλήση στην Προεθνική Ομάδα Παίδων, το 2010 εντάχθηκε στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ, όπου κι έμεινε ενάμιση χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην Κέρκυρα, για λογαριασμό του Ολύμπου (Δ’ Εθνική) και την περσινή σεζόν (2012-’13) αγωνίστηκε με την Κασσιώπη, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (άνοδος στη Football League).

Ο Γυφτοκώστας γεννήθηκε στην Άρτα στις 1/7/1992 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Πρώτη του ομάδα υπήρξε η ΑΕ Ελίμειας Κοζάνης, με την οποία αγωνίστηκε (σε Α’ και Β’ Κοζάνης) έως το 2010, όταν και μετακόμισε στον Σκουφά Κομποτίου (Α’ Άρτας). Ένα χρόνο μετά (2011-’12), πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, στη Δ’ Εθνική, για να εξαργυρώσει την εξαιρετική του σεζόν (10 γκολ σε 19 αγώνες) πέρσι το καλοκαίρι, όταν και τον απέκτησε η Κασσιώπη, πανηγυρίζοντας, στο τέλος της σεζόν, την άνοδο στη Football League.

Ο Χανδρινός γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 10/2/1995 και αγωνίζεται, κυρίως, ως περιφερειακός επιθετικός. Την καριέρα του την άρχισε από τον Αετό Αγ. Αθανασίου, από τον οποίο το 2010 «μετακόμισε» στους «μικρούς» του ΑΟ Κέρκυρα, όπου και αγωνίστηκε, έως το καλοκαίρι, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χονδρογιάννη. Φθάνοντας, τη σεζόν 2011-’12, έως τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ (ήττα 3-2, με γκολ, από την Κασσιώπη).

Ο Μεντής γεννήθηκε, επίσης στην Κέρκυρα στις 14/10/1995 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Κι αυτός με προέλευση από την ομάδα Νέων του ΑΟ Κέρκυρα του Γιάννη Χονδρογιάννη (επίσης φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ τη σεζόν 2011-’12), της οποίας προηγήθηκε μία σεζόν, προ τριετίας, στη νεόδμητη, τότε, ομάδα U17. Προηγούμενος σταθμός του, η Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, απ’ όπου και ξεκίνησε την καριέρα του».

Οι αριθμοί στις φανέλες

Η ΠΑΕ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι οι αριθμοί που θα φέρουν οι παίκτες της ομάδας μας τη νέα σεζόν, έχουν ως εξής:

1.Δημήτρης Γκίνης2.Παναγιώτης Βλάχος, 4.Τέλης Καραγιαννίδης5.Τάσος Βενέτης, 6.Γιώργος Παρασκευαϊδης, 7.Παναγιώτης Ζορμπάς, 8.Σεμπάστιαν Ναγιάρ, 9.Δημήτρης Σουάνης, 10.Δημήτρης Καραδέμητρος, 11.Μάθιου Γκόμεζ, 13.Φώτης Κουτζαβασίλης, 14.Γρηγόρης Χανδρινός, 16.Νίκος Κρητικός, 17.Χρήστος Αρμένης, 18.Σπύρος Βρονταράς, 19.Αλέξανδρος Κόντος, 23.Θωμάς Κουλούρης, 25.Τάσος Παππάς, 26.Δημήτρης Ραπτάκης, 28.Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, 29.Κυριάκος Ανδρεόπουλος, 33.Νίκος Μεντής, 37.Αλεξάνταρ Σίμιτς, 44.Νίκος Γυφτοκώστας, 61.Βάιος Ελληνίδης, 66.Βαγγέλης Κουτσόπουλος77.Κώστας Γεωργακόπουλος.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2013 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep