Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μετράει δυνάμεις

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του στα δύσκολα και να κάνει πρόβα Super League. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του στα δύσκολα και να κάνει πρόβα Super League.

Η Κέρκυρα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΕΑΚ (17:15) και ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του σε υψηλό επίπεδο.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της Κέρκυρας υπήρξε η θέληση να δοθούν δυνατά φιλικά ώστε να ανεβάσουν ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ιονίου και να δείξουν τις δυνατότητες τους. Το υλικό που έχει στη διάθεση του ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου είναι αρκετά υψηλού επιπέδου, αλλά θα χρειαστεί να βγάλει τις δυνατότητες του στο γήπεδο και οι δοκιμές με ομάδες της Super League βοηθούν στο να μετρήσουν την ετοιμότητα τους και φυσικά να είναι πιο γρήγορα στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής τους.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που εκμεταλλεύεται το κενό του πρωταθλήματος λόγω της εθνική ομάδας είναι σημαντικό για την Κέρκυρα που κάνει μια από τις τελευταίες της δοκιμές ώστε να είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις της άλλης εβδομάδας για το κύπελλο Ελλάδος και στη συνέχεια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep