«H κοροϊδία συνεχίζεται!»

Οργισμένη ανακοίνωση της Καβάλας, με αφορμή το θέατρο του παραλόγου που παίζεται φέτος σε όλα τα επίπεδα, αναφορά με το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περάσαμε πέντε μήνες το καλοκαίρι του 2020 από Δευτέρα σε Παρασκευή για το σε πoια κατηγορία θα παίξουμε. Super League 2 την Δευτέρα, Football League την Παρασκευή, Super League 2 την άλλη Δευτέρα, Football League Βόρειος όμιλος την Παρασκευή. Και αφού μετά κόπων και βασάνων αποφασίστηκε η οριστική διάρθρωση των κατηγοριών ξεκινήσαμε τον Γολγοθά.

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο με ελεγχόμενες προπονήσεις και τήρηση των μέτρων του, με εξετάσεις και προσοχή να κάνουμε όλες τις προπονήσεις εν αντίθεση με την Super League που διεξήγαγε κανονικά το πρωτάθλημα της.

Kαι τώρα περίπου τρεις μήνες από την απαγόρευση ομαδικών προπονήσεων ξαναπερνάμε τον ίδιο Γολγοθά για το αυτονόητο. Για να κάνουμε προπονήσεις σε ανοιχτό γήπεδο με όλα τα μέτρα και όλα τα πρωτόκολλα που έχουν θεωρηθεί επιτυχή και εφαρμοστεί στην Super League και στην Super League 2 με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους.

Σε μία Super league 2 που έχουμε την ίδια διοργανώτρια αρχή, Διοικητικό Συμβούλιο και υπογράφοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα. Πως γίνεται λοιπόν κύριοι εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε προπονήσεις;;;

Πότε θα δοθεί τέλος σε αυτή την κοροϊδία χιλιάδων εργαζομένων;;

Τi θα πούμε εμείς και πότε στις 35 οικογένειες των ποδοσφαιριστών μας, προπονητών, φροντιστών και υπαλλήλων μας;;

Πάρτε μια απόφαση όποια και αν είναι αυτή και δώστε επιτέλους μια λύση.

Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού…»

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιανουάριος 2021 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep