«Έφυγε» ο Φιλιππίδης

Η Καβάλα θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου άσου Δήμου Φιλιππίδη.

Την απώλεια του Δήμου Φιλιππίδη θρηνεί η οικογένεια της Καβάλας. Ο παλαίμαχος άσος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Έκανε καριέρα στον ΑΟΚ τη δεκαετία του '70 στην Α' Εθνική και προσέφερε τις υπηρεσίες του ως βοηθός, αλλά και ως πρώτος προπονητής τη σεζόν 1990-91 και το 2002.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θρηνεί για έναν φίλο που διέπρεψε με τη φανέλα του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ την δεκαετία του 1970. Ο Δήμος Φιλιππίδης έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Ο Δήμος αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και παρόλο που το " πάλευε " γενναία κατέληξε σήμερα.

Ήταν πάντα κοντά στον Α.Ο.Κ. - με οποιαδήποτε Διοίκηση - προσφέροντας τις υπηρεσίες του με ανιδιοτέλεια.
Μόνιμη η θέση του πάνω στα δημοσιογραφικά απ' όπου παρακολουθούσε τις προσπάθειες της αγαπημένης μας ομάδας, πάντα με το σχόλιο του στην ανάπαυλα άλλοτε με χαρά στη λήξη με τις νίκες ή συνοφρυωμένος έπειτα από ατυχή αποτελέσματα.

Θα μας λείψει η γελαστή φιγούρα του. Η φανέλα με το Νο 11 - όπως τον μάθαμε να αγωνίζεται - ο σπιρτόζος και ταχύτατος εξτρέμ που αγωνίζονταν πάντα πάνω στην ευθεία γραμμή του πλαγίου άουτ. Καλό παράδεισο να έχεις φίλε Δήμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Last modified onΣάββατο, 19 Δεκέμβριος 2020 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep