«Τα λόγια έχουν χάσει την αξία...»

Ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει την αβεβαιότητα έναρξης.

Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε στη Football League η 7η Νοεμβρίου, όμως ακόμα και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα μπουν τότε στο γήπεδο. Όπως, μάλιστα, δήλωσε ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης: «Τα λόγια έχουν χάσει την αξία...».

Η αρχική τοποθέτησή του μετά το 1-1 με την Ξάνθη:

«Βγάλαμε συμπεράσματα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Πολλά θετικά, αλλά έχουμε και πολλά σημεία στο παιχνίδι μας τα οποία προσπαθούμε και θα τα βελτιώσουμε με τη δουλειά, ελπίζοντας ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτά τα τεστ είναι πάντα καλά γιατί μας δείχνουν τον δρόμο σε ποιο σημείο είμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Για την αβεβαιότητα σχετικά με την έναρξη:

«Μας έχουν πει για 7 Νοεμβρίου. Δεν ξέρω αν θα ισχύσει αυτό. Τα λόγια έχουν χάσει την αξία τους. Είμαστε στον Νοέμβριο και δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε. Είναι κάτι που κουράζει πολύ. Πρέπει να παλέψουμε και να παρουσιάσουμε μια ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες».

Αν θα διεξαχθεί άλλο φιλικό:

«Πιθανόν το προσεχές Σαββατοκύριακο, δεν το έχουμε τσεκάρει ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε».

Ο Παναγιώτης Σταθάκης που αγωνίζεται ως δανεικός από την Καβάλα δήλωσε:

«Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη νέα ομάδα της Ξάνθης. Πολύ δυνατή, αυτή έχει τον πρώτο λόγο στη Super League 2. Σταθήκαμε στο ύψος μας, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργικό και πήραμε την ισοπαλία. Είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τον ΑΟΚ:

Η Καβάλα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και δουλεύουμε πολύ καλά. Αυτό βγαίνει στους αγώνες. Στα δύο τελευταία που είμαι εδώ, το έχω δει καλύτερα».

Για τις παγίδες που κρύβει η επιστροφή μετά από μεγάλη αποχή:

«Είναι δύσκολο για όλους. Το θέμα είναι να βρούμε τα πατήματά της, να πάρουμε ψυχολογία και από εκεί και πέρα όλα θα βγουν».

Last modified onΠέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep