Logo
Print this page

Τεσσάρα στην Τρίγλια η Καβάλα

Η Καβάλα επικράτησε με 4-1 της Τρίγλιας σε φιλικό παιχνίδι.

Ανώτερη η Καβάλα στο φιλικό του Σαββάτου (10/10) με την Τρίγλια. Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη επικράτησε με 4-1, ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι του Ορφανίδη στο 12'. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και έκαναν το 0-2 μετά από πάσα του Κολλά και τέρμα του Παπαδόπουλου. Η Τρίγλια μείωσε σε 1-2 στο 78' με καρφωτή κεφαλιά του Οσμανάγκιτς.

Ένα λεπτό αργότερα ο Κολλάς από κοντά έκανε το 1-3 μετά από ασίστ του Ορφανίδη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Κολλάς, μετά από προσωρινή απόκρουση του Χρυσόστομου Ιακωβίδη σε σουτ του Βαλαβανόπουλου.

ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης , Πανάγου, Γαλούπης, Σγουρής, Άγγελος Παπαστεργιανός, Μανώλης Παπαστεργιανός, Τότσκα, Σαρβανίδης, Ζγκούρη, Μπρίτο, Ποζατζίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Σμυρλής, Καλαϊτζίδης, Οσμανάγκιτς, Χιντζίδης, Ευθυμιάδης, Δόρης, Τσουμάνης, Ιακωβίδης, Καλαϊτζάκης, Κεχαγιάς.

ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Κολλάς, Ορφανίδης, Κοκκόρης.
Αγωνίστηκαν και οι: Σταθάκης, Τενεκές, Μαλανδρής, Βαλαβανόπουλος, Κολλαράς, Γεωργακόπουλος, Γιαννάκος, Αδαμάκης.

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2020 11:20
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr